Werkboeken Healing Love – Inge Maassen

Voor een ieder zijn nu de Werkboeken die Inge Maassen in de loop van haar 20-jarig docentschap gemaakt heeft, vrij toegankelijk op deze site. Voor nieuwsgierigen leuk om in te kijken, voor cursisten en collega’s vrij te gebruiken. Fijn als je er zorgvuldig mee omgaat, dat wil zeggen, mijn copyright handhaaft onderaan de tekstpagina’s.


Healing Love 1

Wanneer hart en seks, vuur en water op vanzelfsprekende wijze samengaan, betekent dat altijd genezing op fysiek en emotioneel gebied, of je nu binnen in jezelf vuur en water verbindt of met een partner.


Healing Love 2

Wat is orgastische energie precies en hoe kan deze energie jou “opladen”, waar de meeste mensen de meer opgewonden seksuele energie gebruiken om te “ontladen”.


Hormoon en Klier balans

Borstmassage zet de eierstok-energie in gang, voedt de klieren en versterkt je “veld”. Dagelijks liefdevol je borsten masseren kan preventief tegen borstkanker werken.


Beenmerg Nei Kung

Door met een ijzeren hitter de botten te laten vibreren, gaan we de energie ons skelet ervaren. De botten van het skelet laten zich graag voeden met de kosmische krachten rond de aarde of met sterre-krachten uit het verre universum. Daarnaast, kunnen we – voor onze verjonging – ook in harmonie gebrachte seksuele energie in onze botten laten trillen.Inge Maassen, art


Gratis download e-book


Nieuwsbrief

Contact