Werkboeken Tao Yin

Voor een ieder zijn nu de Werkboeken die Inge Maassen in de loop van haar 20-jarig docentschap gemaakt heeft, vrij toegankelijk op deze site. Voor nieuwsgierigen leuk om in te kijken, voor cursisten en collega’s vrij te gebruiken. Fijn als je er zorgvuldig mee omgaat, dat wil zeggen, mijn copyright handhaaft onderaan de tekstpagina’s.


Gronding via de PSOAS spier

Duidelijke heldere uitleg over de iliopsoas spieren, die spieren die de lendenwervels met het bekken en de benen verbinden. Zij kunnen iemand goed helpen aarden, maar ook voor veel rugklachten zorgen. De eenvoudige oefeningen kunnen goed zelfstandig gedaan worden, maar vragen soms extra aanwijzingen van Inge.


Meridianen Werkboek

Dit werkboek maakte ik samen met acupuncturist en Healing Tao collega Koen Tangelder: Het geeft een duidelijke beschrijving van het verloop van de 12 orgaan gekoppelde meridianen, het kloppen ervan met een stevig bonenzakje en een Chi Kung oefening waarbij de meridiaan kan worden geopend met een eenvoudige “stretch”.


Het lichaam kloppen met de bonenzak

Alle ins en outs voor het kloppen met de bonenzak worden hier beschreven; het geeft een prettige aarding aan je fysieke lichaam, bevrijd je van angst en spanning en geeft je een beschermend krachtveld voor alles (ook straling) wat van buitenaf op je afkomt.Inge Maassen, art


Gratis download e-book


Nieuwsbrief

Contact