Voice Dialogue met de organen


Vijf dagen – vijf seizoenen – vijf fasen
2023: 12 november
2024: 21 januari – 7 april – 23 juni – 22 september – 10 novemberTijd: Van 10.30 – 16.30
Kosten: voor 5 dagen € 375,00 – € 95,00 voor een losse dag
Plaats: Studio MENG, Helmersstraat 140, 2513 SC Den Haag

Alles in jou wil graag gezien en gehoord worden. Soms moet het ervoor gaan krijsen in de vorm van pijn. We hopen dat vóór te zijn.

Vijf elementen

De 5 yin organen – longen, nieren, lever, hart en milt – hebben vaak een meer “uitgesproken” idee van wat nodig en belangrijk is. Ze geven vorm en energie aan jou hier op aarde. Het hart behartigt de belangen van het naar boven gerichte (vuur), de nieren alles wat de diepte zoekt (water). De lever gaat over “naar buiten”, expansie (hout) en de longen over “naar binnen” (lucht/metaal). De milt behoudt het midden (aarde).

Na jaren Orgaan-opstellingen gegeven te hebben, waarbij ik een steeds helderder inzicht kreeg in de wijze waarop de 5 elementen voor jou aan het werk zijn, ben ik nu begonnen met op therapeut-niveau VOICE-DIALOGUE dagen te geven. Alles in jou heeft een stem en bewustzijn, maar de 5 yin organen zijn in mijn ervaring het meest helder over wat er belangrijk is voor jou. Deze organen willen zich SUPERgraag uitspreken, dat is wat steeds weer opvalt. We werken deze dagen met elkaar en leren hoe organen aan te spreken en wat ze zelf graag kwijt willen. Dus… zowel voor jezelf als voor jouw eigen therapeutische kwaliteiten kan dit van toegevoegde waarde zijn.

Voice Dialoge – vijf dagen met de organen – wat willen ze graag vertellen?

2024: 21 januari – Nieren, botten, blaas, oren, voortplantingsorganen

We beginnen in de winter met de nieren, maar kunnen natuurlijk ook vragen stellen aan de andere “water” organen. De gezondheid en het welbevinden van jouw nieren zegt veel over je vitaliteit. Kunnen jouw nieren zich deze winter voldoende opladen, hoe willen ze dat het liefst? We creëren gevoelsbewustzijn in de nieren met fysieke oefening en komen zo te weten wat JOUW nieren nodig hebben. We leren een specifieke manier van luisteren die de nieren (en dus jou) oplaadt in plaats van uitput in gesprekken en geven aan hoe we het contact met onze nieren het beste kunnen onderhouden.

• Nieren – Vitale levens-energie – 21/1
• Lever – Begin-power – 7/4
• Hart – Levensvreugde, het kunnen leven van jouw bedoeling – 23/6
• Milt – Stabiliteit, balans– 22/10
• Longen – Integriteit en helderheid van denken – 10/11

Wat voor vragen stel je,
Vanuit welke sfeer,
Wat geeft een gevoel van veiligheid en vertrouwen aan de organen?

Voor Tao– of TCM-beoefenaars en therapeuten, en lichaamswerkersInge Maassen, art


Gratis download e-book


Nieuwsbrief

Contact