Fusie  – na Basis 1 t/m 4

Fusie van de 5 elementen – Verdiepen vanuit de Chi

Fuseren is een meditatie-techniek, waarbij we gebruik maken van emotionele geneutraliseerde energie, om een prachtige parel te creëren, waarmee we de meridianen die onze Basis-constitutie bepalen, op steeds dieper niveau gaan openen.


Fusie 1

Diepgaand kennismaken met de taoïstische wijze van denken, waarbij emoties gebruikt worden om neutrale energie te creëren. Met de essentie hiervan (je parel) kun je nu de Kringloop-meridianen verder openen en op laten lichten.


Fusie 2

De vijf yin-organen leren samenwerken, elkaar voeden of een beetje afremmen; met elkaar kunnen ze een compassie-parel vormen die de Middenkanalen opent; nu kun je ten allen tijde je “midden” meer ervaren en je tevens beschermd voelen doordat ook de Gordel-kanalen rondom je, in trilling worden gebracht.”


Fusie 3

De laatste van de acht Wonder-meridianen worden geopend: de yin en yang Brug- en Regulateur kanalen. Dit zijn belangrijke energie-reservoirs die ons lichaam en onze emoties steeds meer in balans brengen.


Fusie 4

Nu je goed door hebt hoe Fusie werkt, leer je om Energie van jou die nog aan een ander kleeft, terug te halen en te neutraliseren. Ook werk je hier met de parel búiten je lichaam, zodat je op een mooie schone wijze leert hoe je hogere energie-trillingen aan kunt trekken.Inge Maassen, art


Gratis download e-book


Nieuwsbrief

Contact