Privé Consulten met Inge Maassen


Deze worden gehouden in Den Haag op de Frederik Hendriklaan 155 of in Limmen vlakbij Heiloo (Noord-Holland) en kosten € 80,- per uur. Desgewenst kan de lichaams-oefening, de meditatie of het voice-dialogue gesprek worden opgenomen, wat het oefenen thuis vergemakkelijkt.

Dikwijls kun je veel doen aan je eigen gezondheid en vitaliteit; wel vraagt het oefening, én de oefening volhouden. In het begin kost dit tijd; later gaat het veel tijd en focus opleveren.

Psoas, rug, bekken

Inge heeft zich gaandeweg gespcialiseerd in het werken met de (ilio)psoas spieren, die voor interne rust, aarding en emotionele balans zorgragen. Daarnaast zijn er een groot aantal fysieke (rug)klachten, die met psoas-oefeningen voorkomen en verbeterd kunnen worden. Ook het bekken en de bekkenbodem worden nu doorbloed. Echter voor bekken, bekkenbodem en vrouwelijke organen zijn er ook specifieke, heel gerichte oefeningen die voor minder energieverlies, meer levensplezier en een goede lichaamshouding zorgen.

Innerlijke rust

Voel je je veilig in je lichaam, kom je er in tot rust? Ben je ge-aard, fysiek aanwezig? Sta je “achter jezelf” met een goed rugbewustzijn? Wat doen anderen met je energie? Wat doet straling met je energie? Hoe is het gesteld met je eigen krachtveld? Zit er een glimlach in? Ook aan deze items kun je – heel gericht – werken, zeer de moeite waard!

Voice Dialogue

Vanuit een goed orgaan-contact (5 elementen), kunnen de meeste mensen leren zich open te stellen voor hun 5 innerlijke stemmen. Dikwijls denken de orgaan-zielen verschillend over een bepaald onderwerp en kun je niet consequent een bepaalde richting volgen. Stel de nieren willen heerlijk genieten van het leven en verrukkelijke dingen eten en de longen willen graag een slank postuur hebben… Tja!

Kijken wat je graag zou willen met je leven, of zomaar goed contact te krijgen met je energetisch/emotionele zelf. Dit kan allemaal middels Voice Dialogue, ook met een slecht functionerend of “ziek” orgaan bv. (zie ook mijn Artikel hieromtrent.

Healing Tao

Als je mijn Werkboeken leest, of de online trainingen van Mantak Chia volgt en je wilt je bepaalde onderdelen graag eigen maken, dan kun je ook daarvoor privé consulten aanvragen. Soms echter, om het ene onderdeel te leren, is het goed om je een voorgaand onderdeel eigen te maken. Inge zal daar altijd op wijzen.

Naast Healing Tao teacher (25 jaar) en Chi Kung therapeut, is Inge Maassen opgeleid in de Klassieke Homeopathie, Gestalt Psychologie en Sexual Grounding. Zij geeft ook EMDR consulten voor Trauma-verwerking.Inge Maassen, art


Gratis download e-book


Nieuwsbrief

Contact